mobile logo

Story



THE STORY BEHIND DE SATÉBAKKERS


Lekka

Back to the roots !

Molukken en Centraal Java , mijn oorsprong de culturele mix van deze twee eetculturen is me met de paplepel ingegoten.

Het overbrengen van deze culinaire mix is verworden tot mijn missie.

Nick

Een ware hardcore adept van Azie-streetfood en reizen.

Een Satèbakker vol passie en respect voor het Aziatische eetcultuur cq eetbeleving.


Wij zijn De Satébakkers gestart omdat we beide passie hebben voor de talrijke leef-en streetfood cultuur van de Indonesische archipel.

Voor onze gasten bereidden we onze gerechten dan ook met passie , respect en behoudt van het eetcultuur, zorgvuldig samengesteld met bijzondere, verse ingrediënten waarvan iedereen kan genieten.

Het koken zit bij ons met de paplepel ingegoten, al van kleins toe stonden we al met onze moeders in de keuken te koken. Beide hebben we een ruime werkgeschiedenis in de horeca en eten is daarom onze gedeelde passie.