mobile logo

CATERING


De Satebakkers kan bij u thuis, op uw bedrijf, evenement, of op een unieke locaties een smakelijk Indonesische catering vanuit onze mobiele keuken verzorgen. Van een toegankelijk ‘streetfood arrangement’ tot een exclusief (walking) diner .

Thuis

De Satébakkers geeft uw feest een extra dimensie!

Wij kunnen bij u thuis of op een door u aangewezen locatie een smaakbeleving verzorgen die niet snel vergeten zal worden! Met onze hippe tafels, stoelen en aankleding zorgen wij voor een sfeervol tropische ambiance.

Bedrijf

Heeft u iets te vieren op uw bedrijf?  En wilt u een keer iets anders?

Wij komen met onze eetstand graag naar u toe om van dit feest een smaakvol spektakel te maken. Wij parkeren bij u voor de zaak, of  (indien mogelijk) zelfs bij u binnen om daar ‘live’ onze gerechten te bereiden. Met onze eetstand zorgen wij voor een uitzonderlijke en opvallende uitstraling .

Op evenementen

De Satébakkers kan op uw evenement of festival een bijdrage leveren aan het vergroten van de diversiteit en originaliteit van het aanbod van eten en snacks!

Wij willen ons assortiment ook met alle plezier aanpassen aan uw wensen en die van de bezoekers van uw evenement of festival. Niks is ons te gek en alles is mogelijk! 

Wilt u meer weten? Wij bespreken graag de opties met u om op die manier een unieke invulling te geven aan de diversiteit van uw evenement of festival.


0